Few Words

Onze meubelzaak

Meubelen Vangeneugden

Meubelen Vangeneugden meer dan 7000m aan interieur en wooninspiratie hiermee behoren we tot één van de grootste meubelwinkels in Limburg.  We bieden een ruim gamma meubelen van klassiek tot modern.  Verder hebben we zowel nationale als internationale meubelmerken in huis.

Kwaliteit

Een geoefend oog herkent kwaliteit. Daarom kopen we een groot deel van onze meubelen zelf aan op beurzen en bij producenten in het binnen- en buitenland. Tijdens onze zoektocht naar nieuwe meubelen die zorgvuldig worden geselecteerd streven we de beste prijs- en kwaliteitsverhouding na. Onze meubelen kunnen dus de tand des tijd doorstaan. Bovendien geven we garanties op slijtage en kleurvastheid van alle meubelen in ons gamma.

Tevens geven wij u eerlijke vaste prijzen zonder prijsopslag en correcte afspraken.

 

Fabriekswaarborgen

Naast deze garanties biedt Meubelen Vangeneugden ook de Meubelwaarborg.

Hierdoor krijg je drie of vijf jaar waarborg op het aangekochte meubilair.

 

Levering

 

De leveringen en montage van de gekochte meubelen worden door vakbekwame mensen met veel liefde voor hun werk uitgevoerd. We proberen hierin ook milieubewust te zijn en nemen het verpakkingsmateriaal mee terug.

 

Service

 

Omdat we een groot deel van de herstellingen zelf kunnen uitvoeren, moet de klant de meubelen maar voor een korte periode missen. Voor complexe herstellingen werken we ook samen met externe experts.

 

Betalingsmogelijkheden

 

Betalen van het gekochte meubilair kan contant of middels termijnbetalingen gebeuren.

 

Meubelbewarin

Meubelen Vangeneugden kan de aangekochte meubelen ook gratis bewaren tot aan de levering aan de afgesproken prijs, dus geen prijsopslag! Interessant wanneer een woning nog niet helemaal gebruiksklaar is.

 

Mindervalide

Er werd speciaal rekening gehouden met mindervalide en rolstoelgebruikers die zonder problemen op de verdieping terechtkunnen. Een rolstoel staat steeds ter beschikking.

Indien er toch wat fout gaat

Als ondanks alles er toch nog wat fout gaat zullen we er alles aan doen om zo snel mogelijk uw probleem op te lossen. We zijn daarom altijd via telefoon of email bereikbaar om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

 

Bereikbaar

We hebben ook aan het gemak van onze klanten gedacht en ervoor gezorgd dat onze winkel makkelijk bereikbaar is, met voldoende ruimte zodat u nooit parkeerproblemen heeft.

 

Financiering

Samen met onze financieringsdienst hebben we uiterst voordelige financieringsvoorwaarden kunnen uitwerken. Voor meer informatie hierover kan u altijd onze verkopers aanspreken

Openingsuren

Maandag: 13u tot 18u
Dinsdag: 10u tot 18u
Woensdag: gesloten
Donderdag tot zaterdag: 10u tot 18u
Zondag: 13 tot 18u

Adres

Weg naar Zwartberg 15 B-3530 Houthalen

Mail ons

info@meubelenvangeneugden.be