Tijdens de maand juli elke donderdag koopjesavond tot 21.00uur.

Meubelen Vangeneugden heeft meer te bieden dan meubelen alleen. 

 

Meubelen Vangeneugden meer dan 7000m aan interieur en wooninspiratie hiermee behorden we tot één van de grootste meubelwinkels in Limburg.

We bieden een ruim gamma meubelen van klasiek tot modern.

Verder hebben we zowel nationale als internationale meubelmerken in huis.

 

 • Kwaliteit
  Een geoefend oog herkent kwaliteit. Daarom kopen we een groot deel van onze meubelen zelf aan op beurzen en bij producenten in het binnen- en buitenland. Tijdens onze zoektocht naar nieuwe meubelen die zorgvuldig worden geselecteerd streven we de beste prijs- en kwaliteitsverhouding na.Onze meubelen kunnen dus de tand des tijd doorstaan. Bovendien geven we garanties op slijtage en kleurvastheid van alle meubelen in ons gamma.
  Tevens geven wij u eerlijke vaste prijzen zonder prijsopslag en correcte afspraken.
 • Fabriekswaarborgen
  Naast deze garanties biedt Meubelen Vangeneugden ook de Meubelwaarborg.
  Hierdoor krijg je drie of vijf jaar waarborg op het aangekochte meubilair.
 • Levering
  De leveringen en montage van de gekochte meubelen worden door vakbekwame mensen met veel liefde voor hun werk uitgevoerd. We proberen hierin ook milieubewust te zijn en nemen het verpakkingsmateriaal mee terug.
 • Service
  Omdat we een groot deel van de herstellingen zelf kunnen uitvoeren, moet de klant de meubelen maar voor een korte periode missen. Voor complexe herstellingen werken we ook samen met externe experts.

 

 • Betalingsmogelijkheden
  Betalen van het gekochte meubilair kan contant of middels termijnbetalingen gebeuren, zonder intrest bij gratis meubelbewaring.

 

 • Meubelbewaring
  Meubelen Vangeneugden kan de aangekochte meubelen ook gratis bewaren tot aan de levering aan de afgesproken prijs, dus geen prijsopslag! Interessant wanneer een woning nog niet helemaal gebruiksklaar is.

 

 • Mindervalide
  Er werd speciaal rekening gehouden met mindervalide en rolstoelgebruikers die zonder problemen op de verdieping terechtkunnen. Een rolstoel staat steeds ter beschikking.

 

 • Speelhoek voor kinderen
  We hebben een goed uitgeruste speelhoek zodat de kinderen zich niet vervelen bij een bezoek aan onze toonzaal.
 • Indien er toch wat fout gaat
  Als ondanks alles er toch nog wat fout gaat zullen we er alles aan doen om zo snel mogelijk uw probleem op te lossen. We zijn daarom altijd via telefoon of email bereikbaar om u optimaal van dienst te kunnen zijn.
 • Bereikbaar
  We hebben ook aan het gemak van onze klanten gedacht en ervoor gezorgd dat onze winkel makkelijk bereikbaar is, met voldoende ruimte zodat u nooit parkeerproblemen heeft.
 • Financiering
  Samen met onze financieringsdienst hebben we uiterst voordelige financieringsvoorwaarden kunnen uitwerken. Voor meer informatie hierover kan u altijd onze verkopers aanspreken.

 WAT IS TEMPUR?

TEMPUR is een visco-elastisch temperatuurgevoelig materiaal met een open celstructuur, dat zich exact vormt naar de contouren van het lichaam. Gewoon ...

Lees meer »

Kristalia 

Kristalia is een jong Italiaans bedrijf, opgericht in 1994 door enkele enthousiaste ondernemers met een passie voor design. Kristalia staat voor ...

Lees meer »

Adres en openingsuren 

Meubelen Vangeneugden
Weg naar Zwartberg 15
B-3530 Houthalen
Tel.: 011-60.90.40
Fax: 011-60.90.49
Info@meubelenvangeneugden.be
...
Lees meer »