Error showing flash-object.

Take-it-meubelen 

Take it meubelen is de meeneemafdeling van Meubelen Vangeneugden.
Take it meubelen is een winkel vol woonideeën.

Ideaal om op regelmatige basis een bezoek te brengen om nieuwe ideeën op te doen en op de hoogte te blijven van actuele trends op het vlak van meubels en decoratie. Het assortiment wisselt continu en wordt regelmatig uitgebreid. Ontdek op de website onze voorraad nieuwe meubelen en kom die live bewonderen bij Take it meubelen.

zie ook www.takeitmeubelen.be

Meubelen Vangeneugden 

Klassiek, modern en design onder één dak, dat is Meubelen Vangeneugden in het kort voorgesteld. Kiezen voor Meubelen Vangeneugden staat synoniem met kiezen voor service, kwaliteit, vakmanschap en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Dit zijn weliswaar krachttermen waar iedereen graag mee schermt. Bij Meubelen Vangeneugden bewijzen we dit door u een prijsgarantie te geven. Meubelen Vangeneugden is op 50 jaar tijd uitgegroeid tot meer dan 7000 m2 wooninspiratie. Toch is de firma nog altijd een familiaal bedrijf waar de klant centraal staat en waar kwaliteit, service en een juiste prijs een absolute prioriteit zijn. Onze collecties kopen we aan in binnen en buitenland. We bezoeken ook de belangrijkste meubelbeurzen in Europa zodat we u voortdurend de nieuwste collecties kunnen aanbieden.