Error showing flash-object.

Stressless 

Een salonmeubel van Stressless ®, het merk van comfortabele leunstoelen en zitbanken van Ekornes, garandeert u momenten van ontspanning. Ontdek on-line alle mogelijkheden van de Stressless ® meubels.
Elke Stressless ® leunstoel en zitbank is bijvoorbeeld uitgerust met het Syteem Plus T. Deze waarborgt u een hoofd - en rompsteun in een ideale positie.
Als u aan de Stressless ®knop van uw leunstoel draait, stelt u de uitklapfunctie eens en voor altijd af. Bijgevolg past de positie van de Stressless ® leunstoel zich automatisch aan in functie van uw gewicht, zonder dat er ook maar enige vorm van manipulatie van de Stressless ® leunstoel nodig is.

www.stressless.be
www.ekornes.be

Hukla 

Hukla heeft ook gedacht aan het design van een relaxzetel. In het Hukla gamma zijn zowel relaxzetels voor een klassiek als een modern interieur te vinden. Bovendien kan je kiezen uit een ruim assortiment kleuren en afwerkingen.

Tempur 

De drukverlagende matras en het kussen van TEMPUR vormen een doorbraak in slaaptechnologie en hebben het oude concept dat een matras stevig of zelfs hard moet zijn, volledig veranderd. Alle deskundigen zijn het er nu over eens dat een matras aangepast moet zijn aan het lichaam - en niet andersom.

www.tempur.be

 

Theuns 

Theuns is een bedrijf dat zich toespitst op het ontwerpen, produceren en verkopen van massief eiken meubelen. Door hun jarenlange ervaring in het verwerken van massief EIKENHOUT behoren zij tot één van de top meubelfabrikanten in Europa, met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. 

 

 www.theunsmte.be

 

 

Karat 

Karat by Heldens, bent u op zoek naar een ruime designcollectie voor uw woning of kantoor? Dan kunnen wij u het woonprogramma Karat aanraden. Met een grote diversiteit aan kleuren en materialen kunnen de meubelen op uw wens worden afgestemd.

Recor 

De belangrijkste reden voor het immense succes van de Recor-collectie is zonder enige twijfel het Belgische vakmanschap dat Recor al die jaren aan de dag legt - en nog steeds! Alle meubelen ademen een extreme focus op kwaliteit en comfort. Dat zie je in het design, dat merk je aan alle afwerkingsdetails.

 

www.recor.be

 

Mobitec 

Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klant te voldoen. Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking en een hoogstaande kwaliteitscontrole.

 

                                                                             www.mobitec.be

 

Mecam 

Mecam draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Dankzij jarenlange ervaring bereikt Mecam de ideale combinatie tussen enerzijds de internationaal voorgeschreven normen en anderzijds de verwachtingen van de klant. Door in te zetten op innovatie, duurzaam ondernemen en een constante verbetering van het productieproces staan de meubelen stuk voor stuk garant voor een zeer hoge kwaliteit en probleemloos, jarenlang zitcomfort.

www.mecamgroup.be

Neo-Style 

Neo-Style biedt hoge kwaliteit. Bij elk geleverd product wordt er naast een uitgebreide informatiebrochure ook een uniek kwaliteitslabel toegevoegd. Alle testen aangaande stoffen, leders en schuim worden intern door ervaren en gekwalificeerd personeel uitgevoerd.

Rom 

Rom producten hebben een meerwaarde en een gedegen distributienetwerk is daarbij een absolute vereiste. Zo komen de kwaliteiten van de meubelen volledig tot hun recht. Met toonaangevende ideeën ontwerpt Rom ieders persoonlijke droombank.

 

www.rom.be

 

Nolte 

is één van de belangrijkste fabrikanten van kast- en slaapkamersystemen. Ons aanhoudende succes wordt onderstreept door de permanente verdere ontwikkeling van innoverende designtrends en functionele ideeën.

Staud 

Het Staud productaanbod omvat moderne garderobesystemen van topkwaliteit en biedt eveneens een ruime keuze aan opbergsystemen.

Levering 

Meubelen Vangeneugden zorgt ervoor dat al deze merken op een correcte en professionele wijze bij uw thuis geleverd en geplaatst worden. Wij leveren in Antwerpen, Limburg, Vlaams - Brabant, Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Wallonië, en in Nederland ...

Kosten van levering zijn afhankelijk het aankoopbedrag en de afstand tot bestemming.