Error showing flash-object.

 

Ethnicraft

Op alle toonzaalmodellen tot -40% kortingen.

Ethnicraft 

Emorational © een combinatie van 'emotionele' en 'rationeel'. Dat is wat de Ethnicraft collectie is all about!

De meubelen geven je een gevoel van emotie, door de warmte en natuurlijkheid van het kernmateriaal, massief hout. Hout, als het meest traditionele materiaal voor het vervaardigen van meubels, met zijn mooie kleur en eenvoud, voegt het een gevoelig tintje toe aan het meubilair.

De rationaliteit van de collectie ligt in de functionaliteit, eenvoud en kwaliteit van het meubilair. Deze aspecten dragen bij aan de kracht en puurheid van de ontwerpen.

Onze ontwerpfilosofie is om eenvoudige, authentieke en functionele meubels te creëren in een tijdloze, eigentijdse design met respect voor het milieu en onze samenleving. Onze internationale in-house product development team onderzoekt voortdurend innovatieve technieken in het werken met massief hout en de mogelijkheid om hout te combineren met andere materialen. Op deze manier zijn we in staat om een ​​kwalitatieve collectie van duurzame meubels te bouwen.

Naast onze eigen ontwerpen, heeft Ethnicraft ook met succes nieuwe producten ontwikkeld in samenwerking met externe ontwerpers.

foto Ethnicraft